Taiji form med Harald

Taiji37 form er basert på prinsipper fra Nanpai taiji (taijiquan fra Sør-Kina). Hver stilling utvikler egne krefter og har egne funksjoner. Du lærer å aktivere nedre dantian, et område i nedre del av maven som funger som et ”hjerte” i kroppens akupunktursystem. Du får bedre kroppsholdning, friere pust, mykere ledd og opplever at gammelt stress og gamle plager slipper taket. Du lærer også stående meditasjon og mentale øvelser. I Taiji37 form kombineres de ulike stillingene til en helhet.

Introduksjon til klassen

Taiji 37 hjelper deg å utvikle ulike taijkrefter som renser kroppens akupunkturbaner. Historisk ble disse kreftene brukt kampteknikker, men de fleste trener nå Taiji37 for å bedre helse og velvære. Taijikreftene som utvikles kan du bruke til å heale deg selv eller andre.

Over hele verden praktiseres taijiquan av ca 20 millioner mennesker, i all hovedsak for å bedrehelsen. Likevel er det ytterst få som lærer å utvikle taijikrefter, da denne kunnskapen tradisjonelt har blitt holdt skjult innad i kampkunstfamilier.

Taiji 37 form er en rask og direkte vei til bedre helse og til et høyere nivå i forståelse og anvendelse av taijikrefter både i forbindelse med kampkunst og selvhealing. I tillegg til form og stående stillinger, inneholder Taiji37-systemet partnerøvelser, mønster med taiji sverd og egne kurs for å bruke taijikrefter i kamp. Taijikreftene som utvikles kan også benyttes til healing, og Nordisk BUQI Organisasjon tilbyr en treårig terapeututdannelse.

Harald har studert Qigong, Taiji og Meditasjon siden 1995, og har undervist aktivt siden 2000. Harald har pedagogisk utdannelse og er en meget erfaren og populær instruktør. Han er en pådriver for utvikling av Qigong og Taiji i Norden, og er leder av Nordisk Buqi Organisasjon som holder helgekurs med internasjonale instruktører på jevnlig basis.

Leave your thought